Reolink kamerani

Kaikissa kameroissa on todella hyvä kuvanlaatu.
Helppo ladata kotona tietokoneella kameran muistikortille tallennettua videota hyvällä laadulla.

Reolink RLC-820A PoE on tekoälyllä varustettu 8 Megapikselin / 4K valvontakamera

Reolink 820A on helppokäyttöinen tekoälyllä varustettu IP-valvontakamera. Kameran käyttöönotto käy helposti älypuhelimeen asennettavan sovelluksen avulla eikä vaadi erikoisosaamista.

Myös kameran hallinta ja käyttäminen on helppoa suoraan mobiililaitteesta tai tietokoneelle asennettavasta ohjelmasta ja yhteys toimii kaikilla Internet-yhteyksillä.

Kamera tallentaa videot suoraan muistikortille tai vaihtoehtoisesti siirtää videotiedostot FTP:llä. Kamera myös hälyttää liikkeestä älypuhelimeen. Tallennuksen lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa – äänen kera!

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Tarkka 8 Megapikselin 4K Ultra HD videotarkkuus ja 87° kuvakulma
 • IP66 suojausluokitus – sopii ulos ja sisälle
 • Dome-kotelointi – huomaamaton asennus
 • Tehokas H.265 videopakkaus säästää tilaa
 • Tallennus laitteen muistikortille tai FTP:llä (max. 256 GT muistikortti)
 • Timelapse aikavälikuvaus
 • Hälytykset älypuhelimeen tai sähköpostiin
 • Live-video
 • Sisäänrakennettu mikrofoni
 • Suomenkielinen mobiiliohjelma

Tekoälypohjainen liikkeentunnistus

Reolink RLC-820A on varustettu kehittyneellä liikkeentunnistuksella, joka tunnistaa kuvavirrasta erikseen ihmiset ja ajoneuvot. Tekoälyn ansiosta turhien hälytysten määrä vähenee huomattavasti.

Tallenteista voidaan helposti suodattaa esim. tallenteet, joissa on ihmisiä tai tallenteet joissa on ajoneuvoja.

Reolink valvontakamerasta löytyy uutena ominaisuutena myös säädettävä aikaväli- eli timelapse-kuvaus.

Tarkka 8 Megapikselin 4K Ultra HD

Reolink RLC-820A valvontakamera tallentaa terävää 8 Megapikselin Ultra HD-tarkkuista videota 25fps nopeudella. Yökuvausta varten kamerassa on infrapunavalo, joka kantaa jopa 30 metrin päähän asti.

Reolink RLC-820A on myös varustettu uudella ja tehokkaalla H.265 videopakkauksella, joka säästää tallennustilaa ja takaa paremman kuvanlaadun pienemmällä kaistanleveydellä.

Helppo ja toimintavarma asennus verkkokaapelilla ja PoE-virransyötöllä

Reolink RLC-820A on varustettu PoE-virransyötöllä, jonka ansiosta kameran asennus ja kaapelointi onnistuu helposti yhdellä verkkokaapelilla. Langallinen asennus on langatonta asennusta varmempi ja samalla hoituu myös kameran virransyöttö.

Huom. Tuotepakkaus ei sisällä virtalähdettä!

Tallennus muistikortille tai siirto FTP:llä

Valvontakamera tallentaa videot muistikortille, josta niitä voidaan katsella älypuhelimella tai Internet-selaimella mistä päin maailmaa tahansa. Tämän lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa. Muistikorttitallennuksen lisäksi kamera voi ladata videotiedostot FTP-yhteydellä esim. verkkolevylle tai palvelimelle. Kamera on myös ONVIF-yhteensopiva.

Hälytys älypuhelimeen tai sähköpostiin

Reolink RLC-820A valvontakamera hälyttä halutessasi älypuhelimeen tulevalla ilmoituksella tai sähköpostiin. Saat reaaliajassa tiedon, mikäli kamera on havainnut liikettä ja alkanut tallentaa videota. Voit myös katsoa live-videota kohteesta.

Älylaitteeseen ladattava ilmainen sovellus toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yhdellä sovelluksella voidaan hallita useita eri Reolink-kameroita. Kameran käyttöoikeuden voi jakaa myös muille käyttäjille, jolloin yhtäaikaisia käyttäjiä voi olla enintään kahdeksan.

Seuraa etänä mistä tahansa, milloin tahansa

Reolink sovelluksen kautta olet yhteydessä kotiisi tai kuvauspaikalle vuorokauden jokaisena tuntina – olit sitten missä päin maailmaa tahansa! Helppokäyttöinen sovellus on saatavilla Android ja iOS älylaitteille, sekä Windows ja Mac tietokoneille.

 

Reolink RLC-423 5MP PTZ PoE valvontakamera

Alla oleva video on Reolink RLC-423 kamerasta.

Reolink RLC-423 on 5 megapikselin Super HD (2560*1920) tarkkuudella tallentava Pan/Tilt/Zoom kamera. Se on täynnä vakuuttavia ominaisuuksia: 360° päättymätön vaakapanorointi, 90° pystypanorointi ja 4X optinen zoomi, jolla kamera näkee kaikkialle ja kauas, ilman kuolleita kulmia tai rajoituksia.

RLC-423 näkee pimeässäkin selvästi tavanomaisia kameroita kauemmas, jopa 60 metriin asti. Tämä on kuuden erittäin tehokkaan infrapuna-LEDin ansiota. Alumiininen, tukeva kotelo ja jämäkkä rakenne sekä IP66 sertifiointi tekevät kamerasta kestävän, se kestää kovatkin olosuhteet. Kameraan voi asettaa max 64 GB microSD-kortin liiketunnistuksen tallennuksia varten. Jatkuvaa tallennusta varten kameran voi liittää Reolinkin NVR-tallentimeen.

Datan ja virran syöttö tapahtuvat kätevästi yhden Ethernet-kaapelin välityksellä (PoE eli Power Over Ethernet), erillistä virtajohtoa ei siis tarvitse vetää. Tämä helpottaa asennusta huomattavasti eivätkä pitemmätkään kaapelinvedot ole ongelma. Pakkaukseen sisältyy toki myös verkkovirtalähde. Virrankulutus enintään 20W.

Asennus ja käyttö tapahtuvat helposti ReolinkApp-mobiilisovelluksen (iOs ja Android) tai Client-ohjelmiston (PC ja Mac) kautta.

Reolink E1 Pro on edullinen etäohjattava valvontakamera sisäkäyttöön

Reolink E1 Pro on helppokäyttöinen langaton IP-valvontakamera sisäkäyttöön. Kameran käyttöönotto käy helposti älypuhelimeen asennettavan sovelluksen avulla eikä vaadi erikoisosaamista. Kamera toimii langattomassa Wlan-verkossa ja sitä voidaan myös ohjata etänä.

Myös kameran hallinta ja käyttäminen on helppoa suoraan mobiililaitteesta tai tietokoneelle asennettavasta ohjelmasta ja yhteys toimii kaikilla Internet-yhteyksillä.

Kamera tallentaa liikettä havaittuaan videota muistikortille tai vaihtoehtoisesti siirtää videotiedostot FTP:llä. Kamera myös hälyttää liikkeestä älypuhelimeen ja/tai sähköpostiin. Tallennuksen lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa – äänen kera!

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Tarkka 4 Megapikselin SuperHD video ja 87,5° kuvakulma
 • Langaton toiminta 2.4 GHz & 5 Ghz Wi-Fi-verkossa
 • Etäohjattava: kääntö ja pyöritys
 • Tallennus laitteen muistikortille tai FTP:llä
 • Hälytykset älypuhelimeen tai sähköpostiin
 • Live-video
 • Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin
 • Suomenkielinen mobiiliohjelma

Etäohjattava PT-valvontakamera sisäkäyttöön

Reolink E1 valvontakamera on pienikokoinen sisäkäyttöön tarkoitettu etäohjattava valvontakamera. Langaton valvontakamera on helppo asentaa ja siirrellä paikasta toiseen. Kamera tarvii toimiakseen verkkovirran sekä langattoman Wlan-verkon. Etäohjauksen ansiosta kameraa voidaan kääntää ja pyörittää etänä. Kamerassa on myös kaksisuuntainen ääni eli mikrofoni ja kaiutin.

Tarkka 4 Megapikselin SuperHD videotarkkuus

Reolink E1 valvontakamera tallentaa terävää 4 Megapikselin SuperHD-tarkkuista videota 15fps nopeudella. Yökuvausta varten kamerassa on infrapunavalo, joka kantaa jopa 12 metrin päähän asti. Kameran kuvakulma on 87,5°.

Tallennus muistikortille tai siirto FTP:llä

Valvontakamera tallentaa videot muistikortille, josta niitä voidaan katsella älypuhelimella tai Internet-selaimella mistä päin maailmaa tahansa. Tämän lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa. Muistikorttitallennuksen lisäksi kamera voi ladata videotiedostot FTP-yhteydellä esim. verkkolevylle tai palvelimelle.

Hälytys älypuhelimeen tai sähköpostiin

Reolink E1 Pro valvontakamera hälyttä halutessasi älypuhelimeen tulevalla ilmoituksella tai sähköpostiin. Saat reaaliajassa tiedon, mikäli kamera on havainnut liikettä ja alkanut tallentaa videota. Voit myös katsoa live-videota kohteesta.

Älylaitteeseen ladattava ilmainen sovellus toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yhdellä sovelluksella voidaan hallita useita eri Reolink-kameroita. Kameran käyttöoikeuden voi jakaa myös muille käyttäjille, jolloin yhtäaikaisia käyttäjiä voi olla enintään kahdeksan.

Seuraa etänä mistä tahansa, milloin tahansa

Reolink sovelluksen kautta olet yhteydessä kotiisi tai kuvauspaikalle vuorokauden jokaisena tuntina – olit sitten missä päin maailmaa tahansa! Helppokäyttöinen sovellus on saatavilla Android ja iOS älylaitteille, sekä Windows ja Mac tietokoneille.

Reolink E1 Outdoor -valvontakamera

Reolink E1 Outdoor -valvontakamera ulko- ja sisäkäyttöön. Reolink E1 Outdoor kääntyy juuri siihen suuntaan kuin haluat, eli kameran runko on motorisoitu (pan/tilt). Muita ominaisuuksia mm. 2560 x 1920 tarkkuus, kaksisuuntainen ääni, älykäs liikkeentunnistus, automaattinen seuranta, optinen zoom, sekä LED-valot, jotka mahdollistavat värivoimaisen kuvan myös pimeällä.

Reolink E1 Outdoor voidaan kytkeä verkkoon joko langattomasti tai langalla (Wi-Fi/ethernet). Kamerassa on erinomainen kuva 2560 x 1920 tarkkuudella ja kamerasta löytyy myös 3X optinen zoom. Tämän lisäksi kameran runko on motorisoitu, eli kuvaa voidaan kääntää sekä vaaka- että pystysuuntaan (50° vertikaalisesti, 355° horisontaalisesti). Kamera tukee myös liikkeentunnistuksen osalta kohteen automaattista seurantaa. Mikäli kamera havaitsee ihmisen tai ajoneuvon, kykenee se seuraamaan horisontaalisesti kohteen liikettä automaattisesti. Kamerasta löytyy perinteisen IR-yönäön lisäksi myös neljä pientä LED-valoa, jotka mahdollistavat värivoimaisen kuvan myös pimeässä/hämärässä.

Älykkään liikkeentunnistuksen ansiosta, kamera kykenee havaitsemaan kuvasta erikseen ihmiset ja ajoneuvot. Kameran lähettämät ilmoitukset saavat aivan uuden merkityksen, kun liiketunnistus määritetään reagoimaan ainoastaan ajoneuvoista ja henkilöistä. Kamerasta löytyy myös muistikorttipaikka (maks. 256 Gt, kortti on ostettava erikseeni), joten paikalliset tallennukset liikkeentunnistuksesta onnistuvat. Lisäksi kamera tukee tallennusta käyttäjän FTP-palvelimelle. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta kamera tallentaa myös äänet.

Kamerasta löytyy myös tuki intervallivideoille (time-lapse). Kamera määritellään ottamaan kuvia halutulla aikavälillä ja kuvasarjasta muodostuu automaattisesti video. Rakennusprojektin eteneminen, kasvien keväinen herääminen, liikennevirtojen seuranta, aamun sarastus – käyttökohteita on loputtomasti!

Kameraa käytetään ja hallitaan helppokäyttöisellä Reolink-sovelluksella, joka on saatavilla sekä Android että iOS -laitteille. Sovelluksen käyttökieleksi on valittavissa suomi. Mobiilisovelluksen lisäksi saatavilla on myös Reolink Client työpöytäsovellus (macOS/Windows).

Yhteensopiva Reolink NVR -tallentimen kanssa (vaatii version V2).

Huom, intervallivideo ei ole käytetävissä, mikäli kamera on liitetty NVR-tallentimeen.

Reolink on lanseerannut huhtikuun lopussa 2022 pilvitallennuksen valituille Reolinkin kameramalleille (E1 Outdoor on tuettuna). Käyttäjän valittavissa on Basic Plan, Standard Plan ja Premier Plan -tallennusvaihtoehdot.

Basic Plan voidaan aktivoida yhdelle Reolinkin kameralle ja palvelu on tällä hetkellä ilmainen. Basic Plan -palvelussa pilveen tallentuu 7 vrk tallennushistoria (maks. 1 Gt). Standard Plan -palvelun normaalihinta on 5,99€/kk ja palveluun tallentuu 30 vrk (30 Gt) tallennukset maks. viideltä kameralta. Premier Plan -palvelun normaalihinta on 11,89€/kk ja palveluun tallentuu 30 vrk (80 Gt) tallennukset maks. 10 kameralta. Pilvitallennus ei tue jatkuvaa tallennusta.

Tutustu tarkemmin palveluun ja ehtoihin täältä. Pilvitallennus on vapaaehtoinen ja toimii muistikorttitallennuksen rinnalla. Pilvipalvelun ehdot ja hinnat saattavat muuttua tulevaisuudessa.

Ominaisuudet:

 • Kameran tarkkuus korkeintaan 2560 x 1920, 20 fps
 • Kuvasensori: 1/2.7″ CMOS, 2.8-8.0 mm polttoväli, aukko F/1.6
 • Näkökenttä: 90-48° horisontaalisesti, 68-37° vertikaalisesti
 • Motorisoitu runko (PT 50° vertikaalisesti, 355° horisontaalisesti)
 • H.264-pakkaus
 • Optinen zoom: 3X
 • Yönäkö IR-valoilla (850 nm, 12 kpl), kantama noin 12 m
 • LED-valot: 4 kpl, 2.7 W, 6500K, värivoimainen kuva myös pimeällä
 • Älykäs liikkeentunnistus, osaa tunnistaa kuvasta ihmiset ja ajoneuvot
 • Intervallivideo-ominaisuus (time-lapse)
 • Langaton standardi 802.11b/g/n (2.4/5 GHz)
 • RJ45-verkkoliitäntä (10/100M)
 • Kaksisuuntainen ääni, kamerassa sisäänrakennettuna mikrofoni ja kaiutin
 • Kaiutin toimii myös sireeninä, voit myös tallentaa oman ääniviestin liikkeentunnistuksen yhteyteen
 • Käyttölämpötila -20°C ~ 55°C
 • Muistikorttipaikka, tallennus erikseen ostettavalle microSD-muistikortille (maks. 256 Gt)
 • Android- ja iOS-tuki, sovelluksen käyttökieli suomi/ruotsi/englanti
 • Reolink Client -sovellus (macOS/Windows)
 • Tuetut protokollat: HTTP, HTTPS, SSL, TCP/IP, UDP, UPNP, RTSP,RTMP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, DDNS, P2P
 • Virtalähde: DC 12.0V⎓1A,, virrankulutus <12W
 • IP-luokka: IP64
 • Mitat: Φ84.7×117.8mm
 • Paino: 380 g

Video kamerasta

error: Content is protected !!